Music: Kacapi Suling

Buat yang kangen musik instrumen sunda.

Mudah-mudahan bisa mengurangi rasa kangen ka tanah sunda, bumi parahiyangan.

3 thoughts on “Music: Kacapi Suling

  1. Fu'ad Rifa'i

    Sampurasuuuuuuuuuuuuuuun,.!! cihaliwung nu nyangidul, cisadane nu nyangaler eta ciri parit pajajaran, leweung saketeng panto istana, tugu kujang anu nangtung, nyanghareu ka kebon raya, leweung gede ditengahna kota,. leweng saketeng panto istana, duh badigul anu dirancamaya, batu tulis cihareuteun titilasna, rangga welang, rangga weling, puncak saka paniisanana, bogor,.bogor sajarh kota padjajaran, baduy,. baduy maung, maung siliwangi perlambangna,. kiansantang anak raja padjajaran,. padjajaran tanah tatar sundaaaaaaaaaaaaaaaa sarerea,. cag

    wirawan: wilujeng sumping, sendalnya dianggo wae kang…, langsung ka pengker atuh, diraosan tuangeunana.
    Eta kumaha ngahariring nya🙂.

    Balas
  2. aep

    alah kang adi
    mani asa wararaas
    dijaman kiwari mangsana barudak tibra di ayun ambing ku lagu-lagu pop nasional anu sakitu pabaltakna

    Balas
  3. kang omen

    aduh nuhun pisan yeuh Kang adi, abdi asa kabeberah manah waktos ngadangukeun ieu lagu teh, sakedik tiasa ngupahan bathin anu keur tunggara !

    Sami-sami atuh Kang Omen

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s